Excellent Geveltechniek

De specialist in buitenzonwering

Excellent Geveltechniek,
De specialist in zonwering voor uw pergola en veranda.

De Pergola en Veranda zonwering van Excellent Geveltechniek is toepasbaar op serre, veranda of tuinkamer daken met een lessenaar of zadeldak of als een flexibele terrasoverkapping met de pergola opstelling.

De zonwering bestaat uit een geslote cassette met zijgeleiders waarin het doek, voorzien van een rits systeem, met de voorlijst heen en weer getrokken wordt. Met behulp van montage steuntjes wordt dit op het dak van uw serre, veranda of tuinkamer gemonteerd. Het rits systeem zorgt ervoor dat het doek mooi strak blijft en dat er een grotere windbelasting mogelijk is.

Bij een pergola opstelling wordt de cassette tegen de muur of wand gemonteerd en is er een draagconstructie aan de voorzijde.

De Pergola en Veranda zonwering van Excellent Geveltechniek is dan ook uitermate geschikt om grote oppervlakten van schaduw te voorzien. Hiermee creëert u een aangenaam klimaat in uw serre, veranda of tuinkamer. En voorkomt u hinderlijk fel zonlicht en schittering door het dak.

Met een pergola opstelling kunt u, afhankelijk van de breedte uitval verhouding, een terras overdekken tot wel 12 meter breed of tot 6 meter uitval. Wilt u nog groter? Dat kan door systemen te koppelen.

Het doek kunt u kiezen uit alle gangbare collecties zonwering doeken. Voor de elektrische bediening kunt u kiezen uit motoren met schakelaar, afstandsbediening of app bediening.

Welke Pergola of Veranda zonwering past het beste bij uw situatie? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag vrijblijvend om meer advies en/of een offerte onder aan deze pagina.