Excellent Geveltechniek

De specialist in buitenzonwering

Excellent Geveltechniek,
De specialist in rolluiken.

Rolluiken van Excellent Geveltechniek zijn een duurzame keuze en bieden u een optimale bescherming tegen warmte in de zomer en koude in de Winter. Onze rolluiken zijn inbraak vertragend, privacy verhogend en dempen van buitenkomende geluiden.

Rolluiken van Excellent Geveltechniek onderscheiden zich door het gebruik van zwaardere design profielen en een stabiel en goed geïsoleerd pantser. De zijgeleiders zijn standaard voorzien van borstels wat rammelen voorkomt. Met onze rolluiken kunt u dan ook aanzienlijk besparen op uw energiekosten.

Wij bieden u de keuze uit maar liefst 14 lamel kleuren en 11 kastkleuren. Er is dus altijd een kleur die bij uw woning past. Daarnaast kunt u kiezen uit een afgeschuinde of afgeronde kastvorm.

Voor de bediening bieden wij u alle mogelijkheden zoals: handbediening met band/koordopwinder, band/koordwindwerk en monocommando of elektrisch dmv motoren met schakelaar, afstand- en app bediend. Ook adviseren wij u graag over het gebruik van een noodhandbediening zodat u ook bij brand uw woning veilig kunt verlaten.

Welk rolluik past het beste bij uw situatie? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag vrijblijvend om meer advies en/of een offerte onder aan deze pagina.