Excellent Geveltechniek

De specialist in buitenzonwering

Excellent Geveltechniek,
De specialist in screens.

Ritsscreens van Excellent Geveltechniek bieden een optimale filtering van zonlicht en zijn in veel verschillende situaties toepasbaar. Zoals voor ramen, op balkons, als zon/windscherm maar ook voor het afsluiten van b.v. Pergola’s en overkappingen.

Kenmerkend voor onze screens zijn het strakke design en de moderne vormgeving met afgeschuinde, vierkante of afgeronde kastvormen. En zijn naast een aantal standaard kleuren leverbaar in vrijwel elke Ral kleur.

Onze screens zijn toepasbaar op elke hoogte en zijn uitermate weerbestendig. Storm, regen, hagel, wind of zon vormen geen enkel probleem voor onze screens. En dat met afmetingen tot wel 6,5 meter breed zonder tussen geleiders.

Ritsscreens van Excellent Geveltechniek filteren het zonlicht tot wel 85% en geven een zacht diffuus licht binnen terwijl u overdag gewoon door uw screens naar buiten kunt kijken. U heeft hierdoor een optimale combinatie van zonwering en privacy.

Wij bieden u een grote keuze in screendoeken met c.a. 100 verschillende kleuren. Motoren met schakelaar, afstandsbediening of app bediening.

Wij helpen u graag bij de keuze van het juiste screen, passend bij uw wensen en situatie.

Ritsscreens noemt men ook wel ZYPscreens (ZIPscreens) of windvaste screens.

Vraag vrijblijvend om meer advies en/of een offerte onder aan deze pagina.