Excellent Geveltechniek

De specialist in buitenzonwering

Excellent Geveltechniek,
De specialist in Somfy (afstands) bedieningen voor zonwering.

Hoe wilt u uw zonwering bedienen, elektrisch of handmatig? Hoewel elektrische bediening tegenwoordig de standaard is kunnen verschillende typen zonwering ook met een handbediening geleverd worden.

Excellent Geveltechniek heeft hiervoor: bandbediening, oogwindwerk met slingerstang, mono commando en draadwindwerken. En handbediende markiezen, met koord (katrollen) en een kikker om het koord vast te zetten.

Bij elektrische bediening bieden wij u een ruime keuze aan verschillende motoren. Motoren met een schakelaar, afstand bediend maar ook met app bediening via uw smartphone of tablet. Voor vrijwel elk type zonwering maakt Somfy motoren met specifieke eigenschapen die zorgen voor een optimaal bediening gemak.

Zo zijn er motoren met en zonder weerstand herkenning voor bv. Rolluiken en screens, motoren met en zonder doekrekcompensatie voor bv. Knikarm en uitval zonweringen.

Elektrisch bediende zonweringen kunnen bovendien uitgebreid worden met verschillende accessoires zoals. Zon, wind en regen sensoren of automaten, tijdklokken en voor app bediening de Connexoon en de Tahoma box.

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste bediening voor uw zonwering.

Vraag vrijblijvend om meer advies en/of een offerte onder aan deze pagina.